MEGABASS MAKI JIG VOLT

MEGABASS MAKI JIG VOLT
Ποσότητα
 
  στη λίστα επιθυμιών
στη λίστα σύγκρισης
Κωδικός προϊόντος: MJV120

Περιγραφή


Οι πλάνοι Megabass Maki Jig Volt διαθέτουν πρωτοποριακή κάθετη κίνηση και - σύμφωνα με την εταιρία Megabass - δεν απαιτούν ειδικευμένο καλάμι για το ψάρεμά τους. Ο βασικός τρόπος χρήσης του συγκεκριμένου πλάνου είναι απλή ανάκτηση σε αργό και σταθερό ρυθμό, αφού φτάσει στον πυθμένα.

Το συγκεκριμένο τεχνητό δουλεύει το ίδιο αποτελεσματικά τόσο στο κατέβασμα όσο και στην ενεργητική κίνηση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε καλάμι Slow Jigging. Ο τρόπος χρήσης είναι εύκολος και αν και αποδίδει πολύ σε Long Fall κινήσεις, κάποιοι συνδυάζουν κοφτές Slow Pitch, ή ακόμα και Half Pitch προκειμένου να δελεάσουν τα ψάρια.

Οι πλάνοι Megabass Volt διαθέτουν μια ήπια κίνηση με τρέμουλο, η οποία προκαλεί δονήσεις στο νερό κατά την άνοδό τους. Το σιλικονούχο καλαμάρι που είναι αρματωμένο κινείται σαν αληθινό λόγω του ρεύματος που δημιουργεί ο πλάνος. Σε περίπτωση δε που ψαρεύετε σε μεγάλα βάθη με αμμώδη βυθό, η Megabass προτείνει να αρματώσετε στον πλάνο 2 ή και 3 μικρά καλαμαριάκια, σε παράμαλα με διάφορα μήκη.

Κατά τη βύθιση ο πλάνος Megabass Volt κατεβαίνει με κίνηση rolling, δηλαδή παράλληλα με τον βυθό και με έντονες δονήσεις. Το χταποδάκι σε αυτή τη στιγμή ακολουθάει κάθετα. Κατά το "χτύπημα" όμως το Volt εκτινάσσεται με το πρόσωπο προς τα πάνω όπως ακριβώς ένα ξαφνιασμένο ψάρι.

Ο σχεδιασμός του σώματος του πλάνου Volt του δίνει μια απόλυτα φυσική, ομαλή, αρμονική κίνηση, χαρακτηριστικό που προκαλεί "χτυπήματα" από επιθετικά θηράματα. Καταφέρνει να προκαλεί όλα τα πονηρά "κόκκινα" ακόμα και τις «δύσκολες» μέρες, ενώ δεν κάνει διακρίσεις και στα "μαύρα".

Η Megabass δεν έκανε "εκπτώσεις" στον σχεδιασμό των πλάνων Volt και πρόσεξε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο φινίρισμά τους και την επιλογή των χρωμάτων. Οι πλάνοι Maki Jig Volt θα αποτελέσουν ένα δυνατό όπλο στα χέρια σας είτε ψαρεύετε με την τεχνική του Jigging είτε με Inchiku. Απλώς πραγματοποιήστε ανάκτηση σε σταθερό ρυθμό και θα προσελκύσει όλων των ειδών τα θηράματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μade in Japan

Διατίθεται σε 180gr, 150gr και 120gr
.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος MJV120
Κατασκευαστής MEGABASS
Προβολές 1761

Ετικέτες

megabass   volt   πλανοι   ειδη αλιειας   ψαρεμa   bottom ship   inchiku  

Παρόμοια προϊόντα από MEGABASS

Όλα τα προϊόντα από MEGABASS

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Κατασκευαστές

SHIMANO
(377)
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
(97)
TECHNOFISH
(86)
DAM
(63)
OWNER
(57)
WINNER
(56)
UNO
(52)
PREGIO
(47)
HAYABUSA
(43)
DTD
(38)

Κατασκευαστές

Προϊόντα που είδατε

MEGABASS MAKI JIG VOLT
blank
blank
blank

Αναζήτηση Προϊόντος

Ο καιρός

aqua_button

Online χρήστες

Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

RSS 2.0

blank

dilaveris-eidi-alieias-6

blank

dilaveris-eidi-alieias-7