MEGABASS CUT UPPER

MEGABASS CUT UPPER
Ποσότητα
 
  στη λίστα επιθυμιών
στη λίστα σύγκρισης
Κωδικός προϊόντος: CU120

Περιγραφή

Οι πλάνοι Megabass Metal X Cut Upper, είναι τεχνητά δολώματα slow jigging της Ιαπωνικής Megabass.

Η σχεδιαστική ομάδα της Megabass για ψάρεμα σε θαλασσινό νερό, κατασκεύασε ένα ασύμμετρο σώμα, με χαμηλό κέντρο βάρους και με πολύ αργή, φυσική βύθιση.

Λόγω του ασύμμετρου σχήματος του σώματος και του κέντρου βάρους του, ο πλάνος Megabass Cut Upper στρέφει την πιο βαριά και οπτικά ομορφότερη πλευρά του προς τον βυθό καθώς βυθίζεται. Ταυτόχρονα, μετά από κάθε χτύπημα (jerk), κινείται με αργό ρυθμό προς την αντίθετη κατεύθυνση, αναβάλοντας για λίγο τη άμεση βύθιση.

Οι πλάνοι Cut Upper γυρνάνε πάντα με τη βαρύτερη πλευρά προς το βυθό, μειώνοντας την ταχύτητα βύθισης, μετά από κάθε "γλίστρημα" του στο νερό. Αυτό βοηθάει τον χειριστή του να «φρενάρει» το τεχνητό δόλωμα και να παρουσιάζει μια κίνηση αργής πτώσης που προκαλεί πολύ περισσότερες επιθέσεις.

Με αυτό τον τρόπο, οι Megabass Cut Upper αποκαλύπτουν την πιο όμορφη και γεμάτη χρώματα πλευρά τους, προς τον βυθό. Ζωντανοί, φυσικοί συνδυασμοί χρωμάτων με άριστο φινίρισμα, έχουν επιλεγεί να πλασιώσουν ένα μεγάλο μάτι, και να προσελκύσουν κοντινά θηράματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Ασύμμετρη Ισορροπία Σώματος

Το MegaBass Cut Upper έχει διαφορετικό σχήμα στην αριστερή και δεξιά πλευρά. Το κέντρο βάρους είναι πιο κοντά στο κεφάλι, ώστε μετά από κάθε τίναγμα του καλαμιού, η βύθιση να πραγματοποιείται κατά την εγκάρσια κατεύθυνση, ομαλά.

Μακρύ Σχήμα Σώματος

Ο πλάνος δέχεται την αντίσταση του νερού στο κάτω μέρος του σώματός του. Αυτό θα παρατείνει την αργή κίνηση βύθισης και θα προσελκύσει περισσότερες επιθέσεις.

Ασύμμετροι Χρωματικοί Συνδυασμοί

Εφαρμόζοντας διαφορετικά χρώματα και σχήματα σε κάθε πλευρά, η MegaBass έχει καταφέρει να κάνει την δράση του πλάνου κατά τη βύθιση περισσότερο εμφανή στο θήραμα, αυξάνοντας το οπτικό αποτέλεσμα της κίνησής του, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό εφέ.

Μade in Japan


Διατίθεται σε 150gr, 120gr και 90gr.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος CU120
Κατασκευαστής MEGABASS
Προβολές 1649

Ετικέτες

megabass   cut upper   πλανοι   ειδη αλιειας   ψαρεμa   slow  

Παρόμοια προϊόντα από MEGABASS

Όλα τα προϊόντα από MEGABASS

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Κατασκευαστές

SHIMANO
(377)
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
(97)
TECHNOFISH
(86)
DAM
(63)
OWNER
(57)
WINNER
(56)
UNO
(52)
PREGIO
(47)
HAYABUSA
(43)
DTD
(38)

Κατασκευαστές

Προϊόντα που είδατε

MEGABASS CUT UPPER
blank
blank
blank

Αναζήτηση Προϊόντος

Ο καιρός

aqua_button

Online χρήστες

Έχουμε 23 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

RSS 2.0

blank

dilaveris-eidi-alieias-6

blank

dilaveris-eidi-alieias-7