PREGIO SNIPER 7000

PREGIO SNIPER 7000
Ποσότητα
 
  στη λίστα επιθυμιών
στη λίστα σύγκρισης
Κωδικός προϊόντος: SN7000

Περιγραφή


SNIPER 7000
Μοντέλο
Ρουλεμάν
Στροφές
Βάρος(gr)
Χωρητικότητα
Extra μπομπινα
SNIPER 7000
6BB + 1
4,6:1 600 0,35mm-350m/0,40mm-265m 1

O Sniper 7000 είναι η απάντηση της Pregio στους εξελιγμένους μηχανισμούς Surf Casting. Αξεπέραστα σε σχέση αξίας / τιμής, τα Pregio διαθέτουν μοναδικής ποιότητας εξαρτήματα.

Ο Sniper 7000, διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας μηχανισμός για την τεχνική του Surf Casting. Είναι εξοπλισμένος με 6+1 ατσάλινα ρουλεμάν, ενισχυμένα μεταλλικά γρανάζια, ενισχυμένο κορμό και άξονα και σπαστή μανιβέλα με αντιολισθητική στρογγυλή λαβή από υλικό EVA.

Πρόκειται για έναν μηχανισμό εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και παράλληλα τόσο στιβαρό που κερδίζει την εμπιστοσύνη από το πρώτο ψάρεμα. Διαθέτει βολές «αγωνιστικού» επιπέδου με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ τα φρένα είναι πολύ γραμμικά και επιτρέπουν τις μικρο-ρυθμίσεις με ακρίβεια. Αυτό οφείλεται σε ένα μοναδικό σύστημα πολλαπλών δίσκων, πολύ μεγάλης διαμέτρου και πλήρους επαφής μεταξύ τους, που καθιστούν τα φρένα και ευαίσθητα και δυνατά ώστε να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.

Επίσης είναι εξοπλισμένος με μία σειρά από καινοτομίες, όπως το Worm Shaft System που βοηθάει στο σωστό στρώσιμο της πετονιάς με ελικοειδή κίνηση, Anti Twist Line Roller για να μην περιστρέφεται η πετονιά και πολλές άλλες τεχνολογίες που συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του.

Ο μηχανισμός Pregio Sniper είναι ένα εύκολο στη χρήση και εξελιγμένο μοντέλο, κατάλληλο για απαιτητικούς Surf Casters που θα στείλει το μολύβι σας πολύ μακριά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ο μηχανισμός Pregio Sniper 7000 διαθέτει ρηχή μπομπίνα τύπου Long Cast, ώστε η μεσινέζα σας να μη βρίσκει αντίσταση και να μπορείτε να πραγματοποιείτε μακρινές βολές.

Άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό, που τον διαφοροποιεί από άλλους μηχανισμούς είναι τα δύο μεταλλικά ελάσματα κάτω από την μπομπίνα τα οποία δεν επιτρέπουν τη μεσινέζα να περάσει κάτω από αυτή. Έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να μπλεχτεί η μεσινέζα στον άξονα του μηχανισμού.

Η μεγάλη μανιβέλα με λαβή EVA δίνουν μοναδική αίσθηση κατά το μάζεμα της πετονιάς. Το τύλιγμα της μεσινέζας γίνεται ομαλά και με ασφάλεια.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος SN7000
Κατασκευαστής PREGIO
Προβολές 1061

Ετικέτες

ψαρεμα   ειδη αλιειας   μηχανακι   pregio   sniper7000   surf casting  

Παρόμοια προϊόντα από PREGIO

Όλα τα προϊόντα από PREGIO

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Κατασκευαστές

SHIMANO
(377)
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
(97)
TECHNOFISH
(86)
DAM
(63)
OWNER
(57)
WINNER
(56)
UNO
(52)
PREGIO
(47)
HAYABUSA
(43)
DTD
(38)

Κατασκευαστές

Προϊόντα που είδατε

PREGIO SNIPER 7000
blank
blank
blank

Αναζήτηση Προϊόντος

Ο καιρός

aqua_button

Online χρήστες

Έχουμε 12 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

RSS 2.0

blank

dilaveris-eidi-alieias-6

blank

dilaveris-eidi-alieias-7