HAYABUSA FREE SLIDE VS

HAYABUSA FREE SLIDE VS
Ποσότητα
 
  στη λίστα επιθυμιών
στη λίστα σύγκρισης
Κωδικός προϊόντος: SE170

Περιγραφή

Οι πλάνοι VS Free Slides της Ιαπωνικής εταιρίας Hayabusa, διαθέτουν υδροδυναμικό σχήμα το οποίο τους επιτρέπει να βυθιστούν γρήγορα.

Τα Free Slides VS της Hayabusa έχουν πολλά πλεονεκτήματα και είναι ευέλικτα τεχνητά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλές τεχνικές, ανάλογα με το βάθος και τα ρεύματα στην περιοχή. Η βύθιση των Free Slide VS δεν τρομάζει τα θηράματα καθώς είναι απόλυτα φυσική. Διαθέτουν μεγάλο, φωτεινό τρισδιάστατο μάτι.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι ο πλάνος δεν είναι δεμένος πάνω στο νήμα, αλλά κινείται ελεύθερος κατά μήκος του (Free Slide). Το κεφάλι βυθίζεται πρώτο και ακολουθούν τα πλοκάμια και το δόλωμα, μια κίνηση η οποία θεωρείται απόλυτα φυσική. Καθώς ο πλάνος κατεβαίνει, τα πλοκάμια και το δόλωμμα απομακρύνονται από τον πλάνο και βυθίζονται με πιο αργό ρυθμό. Στη συνέχεια και αφού ο πλάνος καθήσει στο βυθό, πραγματοποιούμε ανάκτηση της αρματωσιάς, η οποία αρχίζει να πλησιάζει προς τον πλάνο, προσδίδοντας έξτρα κίνηση και προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών.

Δοκιμάστε τα Hayabusa Free Slide VS σε τσαούσια, συναγρίδες, φαγκριά, στήρες και ροφούς. Δολώστε τα με γαρίδα, ή φρέσκο καλαμάρι για έξτρα επίδραση στο θήραμα, αν και λειτουργούνε και μόνο τους.

Τα Free Slides VS είναι αρματωμένα με αγκίστρια Hayabusa Jast. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μικρά, όπως ακριβώς έγινε στο παρελθόν και με τους πλάνους Kick Bottom. Ο λόγος είναι απλός. Αν το αγκίστρι είναι μικρό σε μέγεθος, παραμένει μέσα στη σιλικονούχα φούστα, παρά τα ρεύματα και την κίνηση και δεν "κρεμάει" κάτω από την τρέσα. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν στη θέση τους διακριτικά και να επιτρέπουν στο θήραμα την άμεση αναρρόφησή τους, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Τα μικρά αγκίστρια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή από τους Ιάπωνες και λόγο της απίστευτης διατρητικής τους ικανότητας αρπάζουν το ψάρι από παντού όπως μάγουλα, χείλη κλπ.

Τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο εξοπλισμός. Ο εξοπλισμός για Tai Raba αποτελείται από ένα πολύ παραβολικό καλάμι ικανό να διαχειρίζεται άψογα λεπτά εργαλεία και μηχανισμό με πολύ γραμμικά φρένα. Σε κάθε περίπτωση η ένταση των φρένων δεν πρέπει να ξεπερνάει το ενάμισι κιλό, οπότε με αυτή την αντίσταση είναι αδύνατον να σπάσει κάποιο αγκίστρι. Οι πλάνοι Free Slide δεν θα είναι αποτελεσματικοί με καλάμια Slow Jigging, ή άλλων τεχνικών. Θέλουν μαλακά καλάμια και γραμμικά φρένα, καθώς και υπομονή μέχρι να κουραστεί το μεγάλο ψάρι.

Διατίθεται σε 45,60,75,90 και 120gr.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος SE170
Κατασκευαστής HAYABUSA
Προβολές 1366

Ετικέτες

hayabusa   free slide vs   tai rubber   τεχνητα δολωματα   ειδη αλιειας   ψαρεμα  

Παρόμοια προϊόντα από HAYABUSA

Όλα τα προϊόντα από HAYABUSA

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Κατασκευαστές

SHIMANO
(377)
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
(97)
TECHNOFISH
(86)
DAM
(63)
OWNER
(57)
WINNER
(56)
UNO
(52)
PREGIO
(47)
HAYABUSA
(43)
DTD
(38)

Κατασκευαστές

Προϊόντα που είδατε

HAYABUSA FREE SLIDE VS
blank
blank
blank

Αναζήτηση Προϊόντος

Ο καιρός

aqua_button

Online χρήστες

Έχουμε 13 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

RSS 2.0

blank

dilaveris-eidi-alieias-6

blank

dilaveris-eidi-alieias-7