Αρχική » Ψάρεμα » Μηχανισμοί » Surf Casting » SHIMANO ULTEGRA 5500 XTD

SHIMANO ULTEGRA 5500 XTD

SHIMANO ULTEGRA 5500 XTD
Ποσότητα
 
  στη λίστα επιθυμιών
στη λίστα σύγκρισης
Κωδικός προϊόντος: ULT5500XTD

Περιγραφή

ULTEGRA 5500 XTD
Μοντέλο
Ρουλεμάν
Στροφές
Βάρος(gr)
Χωρητικότητα
Φρενα
ULT5500XSD 4 5,3:1 500 0,30mm/390m 15Kg

TΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Χ-Ship γρανάζια για δύναμη στην ανάκτηση και ακρίβεια στις κινήσεις μας σε συνθήκες πίεσης.
  • Πολύ αργή 5 κατανομή της μισινέζας και Aero-Wrap για μοναδική ακρίβεια στις ρίψεις.
  • Πομπίνα ARC Spool για ακόμη πιο μακρινές βολές.
  • Nέος σχεδιασμός Parallel Body που σας διασφαλίζει την τέλεια θέση του μηχανισμού στις ρίψεις συνδυαστικά με το καλάμι.
  • Σύστημα φρένου Fast Instant drag.
  • Ανάκτηση 105cm σε μια πλήρη περιστροφή.
  • O μηχανισμός έρχεται με μια εφεδρική πομπίνα Cold Forged Aluminium και με Line Reducers μεγέθους 3500 Χ 2 (χωρητικότητας 0,20mm-200m)


XShip είναι ένας συνδυασμός των χαρακτηριστικών που εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Με την τοποθέτηση του πινιόν κοντά στην κεντρική γραμμή του μεγάλου οδοντωτού τροχού κίνησης διαμέτρου, περισσότερη δύναμη μεταφέρεται από τη λαβή στον ρότορα. Ο οδοντωτός τροχός υποστηρίζεται επίσης από δύο ρουλεμάν Shimano ARB. Αυτό δημιουργεί περισσότερη σταθερότητα.

Το χαρακτηριστικό Παράλληλη Body εμπλέκει ότι η μπομπίνα είναι επενδεδυμένα έξω παράλληλα προς την ράβδο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της γραμμής αγγίζοντας τη ράβδο και εν συνεχεία αυτό αυξάνει την απόσταση χύτευσης.

Shimano ARC Spool είναι ένα πατενταρισμένο σχεδιασμό καρούλι με γωνία καρούλι των χειλιών. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη γραμμή για να αφήσει το καρούλι με λιγότερη τριβή και σε μικρότερες σπείρες με αποτέλεσμα πλέον πιο ακριβή εκμαγεία. Οι ARC πηνία αποδειχθεί ότι μειώνει σπασμωδική κίνηση και τον αέρα κόμβων κατά τη χρήση πλεξούδα.

Shimano S
έδρανα ARB είναι ανθεκτικά στη διάβρωση υψηλής ρουλεμάν ARB μπάλα με μια επιπλέον ασπίδα για βελτιωμένη προστασία έναντι άμμο, αλάτι ή σκόνη.

Αργή ταλάντωσης:

Αργή Ταλάντωση το καρούλι κινείται αργά επιτρέποντας σε περισσότερους γραμμή τυλίγει ανά κύκλο.

Σούπερ Αργή ταλάντωσης:

Σούπερ Αργή ταλάντωσης του καρουλιού κινείται σχηματίζοντας πολύ αργά σχεδόν παράλληλη αναδιπλώνεται της γραμμής.

Aero Wrap και η προηγμένη Aero Wrap II είναι ένα σύστημα ταλάντωσης του κοχλία με ένα ειδικά σχεδιασμένο αγωνιστικό χώρο για να δημιουργήσει τις βέλτιστες ταχύτητες ταλάντωσης. Αυτό παρέχει εξαιρετική ομοιόμορφη γραμμή θέσει για τη μείωση της απώλειας ενέργειας κατά τη διάρκεια του καστ. Aero Wrap II θεωρείται ένα από τα καλύτερα συστήματα γραμμή lay στον κόσμο.

Κρύο σφυρηλατημένο αλουμίνιο χρησιμοποιείται για ορισμένες γύρο ρόλους, πετούν τροχούς και χρησιμοποιείται επίσης για πολλούς τύπους πηνίου. Κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου Ψυχρού Σφυρηλάτηση παράγει μεγάλη δύναμη.

DynaBalance μειώνει ταλάντευση κατά τη διάρκεια της ανακτήσετε με μετρητή εξισορρόπηση του ρότορα για να ενισχύσει την ευαισθησία και την ομαλότητα. Με τη χρήση του υπολογιστή εξισορρόπησης Shimano είναι σε θέση να ανακατανείμει το βάρος του ρότορα για να δημιουργήσει την εξάλειψη δονήσεις.

Η βασική περιοχή της τριβής στις περισσότερες τροχούς σταθερό πηνίο είναι όταν ο κινητήριος άξονας της μπομπίνας συναντά το γρανάζι. Shimano σχεδιαστές έχουν ξεπεράσει αυτό μειώνοντας ένα μεγάλο ποσοστό των επαφών επιφάνειας και ενσωματώνουν ρουλεμάν και στις δύο πλευρές του άξονα. Η προκύπτουσα σχεδιασμός αφήνει τον άξονα σε μια πλωτή θέση, βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα και τη μακροζωία.

Η ακρίβεια μηχανικής κύρια Hypergear μεταδίδει περισσότερη ισχύ από την λαβή προς το ρότορα. Σχεδιασμένο για απαιτητικές ανοχές, απαιτεί λιγότερη προσπάθεια, αλλά επιστρέφει πιο ανακτήσει παίζει ροπή με πολύ μειωμένη φθορά εξαρτήματος.

Σούπερ Στοπ II εξαλείφει τα πίσω κίνηση και ελεύθερο παιχνίδι στη λαβή όταν ο κύλινδρος βρίσκεται σε antireverse.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος ULT5500XTD
Κατασκευαστής SHIMANO
Προβολές 1434

Παρόμοια προϊόντα από SHIMANO

Όλα τα προϊόντα από SHIMANO

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Κατασκευαστές

SHIMANO
(377)
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ
(97)
TECHNOFISH
(86)
DAM
(63)
OWNER
(57)
WINNER
(56)
UNO
(52)
PREGIO
(47)
HAYABUSA
(43)
DTD
(38)

Κατασκευαστές

Προϊόντα που είδατε

SHIMANO ULTEGRA 5500 XTD
blank
blank
blank

Αναζήτηση Προϊόντος

Ο καιρός

aqua_button

Online χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

RSS 2.0

blank

dilaveris-eidi-alieias-6

blank

dilaveris-eidi-alieias-7